您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》考前练习题及答案八

来源: 中国教育在线     2020年04月25日

2020年成人高考高起点《英语》考前练习题及答案八

( )21. These oranges taste ________.

A. good B. well C. to be good D. to be well

( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

A. had written; left B. were writing; has left

C. had written; had left D. were writing; had left

( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

A. is not decided B. are not decided

C. has not decided D. have not decided

( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

( )25._______ any frogs when winter comes.

A. You hardly can find B. Hardly you can find

C. You can find hardly D. Hardly can you find

( )26.—The light in the office is still on.

—Oh, I forgot ________.

A. turning it off B. turn it off

C. to turn it off D. having turned it off

( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

( )28. No one can be sure ________ in a million years.

A. what man will look like B. what will man look like

C. man will look like what D. what look will man like

( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

A. is B. will be C. would have been D. would be

( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

参考答案

21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C 27.D 28.A 29.D 30.A

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》考前练习题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

2020年成人高考常见问答

2020年各行业职场数据测评与分析 >>

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
gt彩票上海11选5
网站地图 gt彩票江苏快三 云顶彩票QQ分分彩 gt彩票上海11选5
申博太阳城66msc 太阳城菲律宾官方网 申博快速充值中心 申博sunbet彩赢
足球皇冠网 联众彩票腾讯分分彩 买马 360重庆时时彩
云顶彩票手机下注 云顶彩票QQ分分彩 百乐门娱乐登入 云顶彩票斯洛伐克
gt彩票香港五分彩 云顶彩票加拿大3.5分 云顶彩票北京快3 gt彩票江苏快3
222TGP.COM 989DC.COM XSB9999.COM 881XTD.COM 8TFS.COM
187PT.COM 277PT.COM 131ib.com 889XTD.COM 6666XSB.COM
219SUN.COM 45jbs.com 222TGP.COM 1112939.COM DC927.COM
XSB3333.COM 1113887.COM XSB578.COM DC398.COM 618XTD.COM