您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案四

来源: 中国教育在线     2020年04月26日

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案四

三、完形填空(共15小题;每题2分,共30分。)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

It was the late spring of 1979,a hot Saturday afternoon. Hundreds of us sat 21,side by,side,in rows of wooden chairs on the maincampus lawn (校园草坪)。We 22‘ blue robes (毕业生长袍)。We listened carefully to long 23.When the ceremony (典礼)was 24_,we threw!our caps in the air,and we were officially graduated from college.

After that,I found Morrie Schwartz,my 25 professor,and introduced him to

my 26 …… He was a small man who took small steps, as ifa 27 wind could; at any time, 28 him up:into the cloudS! His teeth were in good shape: When he smiled it was as if you had just 29 him the funniest joke on earth.

He told my parents how I 30 every class he taught. He told them,“You havea 31 boy here. He helped me a 10t.” Shy but 32,I looked at my feet.Before we left,I 33 Mr. Schwartz a ‘present,a briefcase with his name on the front. I didn’t want to forget him. 34 I didn‘t want him to forget me.He asked if I would keep in 35,and without hesitation (犹豫)I said,“Of course.”When he turned around,I saw tears in his eyes.

21.A. along B. around C. beside D. together

22.A. took B. wore C. put on D. got in

23.A. lectures B. dialogues C. speeches D. reports

24.A. on B. up C. over D. away

25.A. lovely B. precious C. happy D. favorite

26.A. parents B. elder brothe? C. girl friend D‘ friends

27.A. strong B.north C. warm D. cold

28.A. beat B. pull C. blow D. wipe

29.A.made B. told C. played D. given

30. 'A. left B. reached C. missed D. took

31. A. special B. brave C. busy D. serious

32. A. astonished B. pleased C. disappointed D. nervous

33. A. handed B. sent C. delivered D. brought

34. A. While B. But C. And D. For

35. A. conversatior B. mind C: company D. touch

参考答案:

B 21. D 22. B 23. C 24. C 25. D 26. A 27. A

28. C 29. B 30. D 31. A 32. B 33. A 34. C 35. D

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

2020年各行业职场数据测评与分析 >>

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
gt彩票上海11选5
网站地图 云顶彩票江苏快三 gt彩票江西11选5 云顶彩票北京快乐8
申博sunbet会员官网 申博官方 太阳申博官网 申搏官网亚洲
中国博彩公司 欧亿娱乐主管53545 通博彩票网11选5 真人现金赌博投注
云顶彩票香港五分彩 gt彩票香港分分彩 云顶彩票澳洲3分彩 云顶彩票广东11选5
云顶彩票新疆11选5 云顶彩票安徽快三 gt彩票山东11选5 云顶彩票腾讯分分彩
175psb.com 378PT.COM 22sbmsc.com 153sun.com 1113887.COM
599BBIN.COM 1113889.COM XSB7777.COM 28csb.com 578sj.com
8GJS.COM 67ib.com XSB885.COM S618R.COM 528XTD.COM
1112931.COM S618U.COM 444xsb.com 658PT.COM 66sbsun.com