您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案二

来源: 中国教育在线     2020年04月26日

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案二

二、词汇与语法知识(共15小题,每题1.5分,共22.5分)

从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

6.Regular exercise can you against heart disease.

A. fight B. protect C. keep D. support

7.Over a hundred people expressed their worries,but were willing to help.

A. some B. many C. few D. little

8.You can't do anything else until you your homework.

A. finished B. will finish

C. have finished D. had finished

9.First draw a line the middle of the page. Then write a word in the space above the line.

A. across B. over C. between D. within

10.The managerhad Ms. Brunell the new assistant around yesterday.

A. to show B. showed C. showing D. show

11.Send for a doctor quickly. The man

A. will die B. isdying C. dies D. died

12.I enjoy listeningto Miss:White;my English teacher,I can only understand about half ofwhat she says,

A. when B. because C. if D. though

13.The bag is very heavy. Come and lend me a hand,?

A. should you B. do you C. can you D. will you

14.After working for two hours,I found impossible‘to complete the paper in time.

A. me B. this C. that D. it

15.It was very kind of you to clean the office,though you

A. needn't do B. wouldn't have

C. didn't have to D. mustn't have done

参考答案:

6. B 7. C 8. C 9. A 10. D 11. B 12. D 13. D 14. D 15. C

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

2020年各行业职场数据测评与分析 >>

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
gt彩票上海11选5
网站地图 云顶彩票香港五分彩 云顶彩票上海时时乐 云顶彩票江苏11选5
申博客户端下载官网 老虎机娱乐登入 申博娱乐138官方网址 申博太阳城官方网站
天天中彩票直营网 新疆11选5登入 博彩十字绣 777老虎机微信支付充值登入
云顶彩票东京28 云顶彩票广西快十 云顶彩票澳洲28 云顶彩票江西时时彩
云顶彩票香港二分彩 云顶彩票香港五分彩 百乐门娱乐登入 gt彩票PC蛋蛋
XSB798.COM S618G.COM 699XTD.COM 99sbsun.com 958psb.com
S618E.COM 658DC.COM S618P.COM 451xx.com 9999XSB.COM
697XTD.COM 122TGP.COM 8YAS.COM 899BBIN.COM 985ib.com
68XTD.COM 589sj.com 987XTD.COM 383sunbet.com 33TGP.COM